Menu

Referenties

Hieronder vindt u een aantal referenties van klanten.
Hebt u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

 • We zijn zeer content over de werkzaamheden van Kees Geluk. Hij kan worden aangemerkt als een zeer professionele vakman die hoge eisen stelt aan zichzelf en aan de mensen die met hem samenwerken. Kees heeft ons huis van binnen en van buiten een facelift gegeven. Ook heeft hij soms meegedacht over de kleurstelling. Zelfs de brievenbus moest er aan geloven. Wij vinden Kees' prijsstelling redelijk.
  Fam. Knol
 • Kees Geluk heeft keurig schilderwerk verricht aan onze woning, zowel de binnen- als buitenzijde . Hij heeft aandacht voor detail en kwaliteit, is secuur en wil écht goed werk achterlaten. Daarnaast heeft hij een prima prijs-kwaliteitverhouding.
  Wij zijn er blij mee!
  Fam. Bolder
 • Kees Geluk heeft diverse plafonds en wanden voor ons gesausd. Ook heeft hij het binnen- en buitenschilderwerk voor ons verzorgd. Alles is door Kees Geluk zeer vakkundig en netjes uitgevoerd en het resultaat mag er zijn.
  Kees houdt zich aan de afspraken en is een vriendelijke en fijne schilder.
  Fam. Terpstra, Nunspeet
 • Kees Geluk heeft al jaren laten zien dat hij met zorg onze woning aan de buitenzijde heeft onderhouden. Ook een binnenopdracht heeft hij keurig uitgevoerd.
  Alles gebeurt tot onze volle tevredenheid. Kees werkt netjes en secuur tegen een redelijke prijs.
  Fam. Marz
 • Kees Geluk heeft als één van de vrijwilligers van de HHK in Elspeet de donkere keuken van de pastorie een lichtere uitstraling gegeven. Het resultaat mag er zijn!
  Fam. Buijs, Elspeet
 • Kees Geluk heeft voor ons in de woonkamer de muren geschilderd. Wij zijn erg tevreden over de netheid en kunde waarmee hij dit heeft gedaan, een aanrader!
  Erik en Leanne, Apeldoorn
 • Kees is een vakkundig schilder. Zorgvuldig zorgt hij dat je dezelfde kleur krijgt als er al op zit. Hij wil er zelf ook tevreden over zijn. Hij gebruikt hoogwaardige verf en zorgt dat die verf past bij de ondergrond en omstandigheden. Laat je Kees elke 5 jaar je huis van buiten schilderen dan komt hij tussendoor de liggende delen van je kozijnen een keer bijwerken. Ook binnen zeer tevreden over het werk dat Kees heeft geleverd. En met maar 6% btw was het extra goedkoop.
  Martin, Nunspeet
 • Het houtwerk aan de achterzijde van onze woning in Apeldoorn was hoog nodig aan een schildersbeurt toe. We mogen daarom van geluk spreken dat wij Geluk uit Nunspeet hebben ontmoet, die deze klus graag wilde uitvoeren. Hij heeft vakkundig dit karwei geklaard en het geheel ziet er weer prima uit. Zoekt u een goede schilder? Neem Kees Geluk en u zult niet beschaamd uitkomen. Hij doet wat hij zegt en daarbij levert hij de beloofde kwaliteit.
  Fam. Overdijk, Apeldoorn
 • Na diverse offertes te hebben aangevraagd en referenties te hebben bezocht, hebben we op basis van de prijs-kwaliteitverhouding gekozen voor Kees Geluk. Kees heeft zowel het binnen als het buiten schilderwerk op professionele wijze verzorgd. De kwaliteit bleef ook bij buurtgenoten niet onopgemerkt en heeft geleidt tot veel schilderwerk bij ons in de buurt.
  Fam. Kneppers, Nunspeet
 • Kees Geluk huisschilder is een vakbekwaam iemand van begin tot eind. Hij heeft een scherp oog voor kwaliteit, en is creatief in het bedenken van oplossingen voor wat hij tegen komt op karwei. Hij werkt netjes en gericht. Ook denkt hij mee in onvoorziene situaties en geeft hij een zo goed mogelijk advies. Ook de prijs is, conform afspraak en kwaliteit, goed te noemen. We kunnen Kees zeker aanbevelen als je je huis wilt laten schilderen.
  Fam. Koetsier, Elspeet