Menu

Over Geluk Huisschilder in Nunspeet

Geluk Huisschilder ontstond toen eigenaar Kees Geluk in 2009 voor zichzelf begon als schilder. Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring als binnenhuisschilder, buitenschilder en behanger weet Kees als geen ander welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie. Hij zet zijn ervaring als schilder dan ook graag in om van uw schilder- en behangwerkzaamheden een succes te maken. Bij grote projecten of dringende klussen maakt hij gebruik van collega’s die dezelfde kwaliteit leveren en die minstens evenveel ervaring hebben.

Schilder in Nunspeet, Elspeet en omgeving

Welke klus u ook wilt uitbesteden: voor ons is geen klus te gek. Hoewel het grootste deel van onze werkzaamheden uit onderhoud aan particuliere woningen bestaat, kunt u bij ons ook terecht voor vele andere klussen. Voorbeelden daarvan zijn:

  • Het schilderen van boten en caravans
  • Het schilderen van restaurants
  • Het schilderen van kerken
  • Het behangen van huizen en bedrijfspanden
  • Het schilderen van keukens

Binnen- en buitenschilder

Hoewel u het hele jaar door bij ons terechtkunt voor alle uiteenlopende schilder- en behangwerkzaamheden, zijn we van april tot november hoofdzakelijk bezig met buitenschilderwerk: in die periode kennen we de meeste zonuren, waardoor buitenschilderwerk (ramen, deuren, garages, dakgoten) het beste droogt. In de wintermaanden verzorgen we het binnenschilderwerk. We bieden dan diverse kortingen. Bovendien kunt u nu profiteren van het btw-tarief van 6% voor schilderwerkzaamheden aan woningen die ouder zijn dan 2 jaar. Natuurlijk bieden we ook aantrekkelijke tarieven voor nieuwbouwwoningen.

Kwaliteit en duurzaamheid

We zijn in alles wat we doen gericht op kwaliteit en duurzaamheid. Hoewel we aantrekkelijke tarieven bieden, willen we niet bekend staan als ‘goedkope schilders’: goedkoop is immers duurkoop. Om te voorkomen dat u binnen 2 jaar opnieuw een schilder moet inhuren, maken we gebruik van hoogwaardige materialen van kwalitatieve merken. Daar betaalt u misschien wat meer voor, maar op langere termijn is het het behoud van uw huis. Verkeerde zuinigheid betaalt u later dubbel, doordachte investeringen betalen zich zeker terug!

Onze producten

Schilderen, behangen en glas zetten is een vak apart. We doen ons werk graag en zo goed mogelijk. Om u de best mogelijke kwaliteit te bieden, maken we alleen gebruik van kwalitatieve materialen die zich bewezen hebben.
We werken dus alleen met de meest gangbare producten op professioneel gebied. Voorbeelden daarvan zijn Sikkens XD en SB.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies!