Menu

Schilder in Nunspeet of omgeving nodig?

Bent u op zoek naar een schilder in Nunspeet of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn actief als binnenschilder en buitenschilder in onder andere Nunspeet, Elspeet, Harderwijk en Elburg. Ook op de rest van de Veluwe zijn we actief. We schilderen huizen, kantoren en keukens voor bedrijven en particulieren. Al onze projecten hebben één gemene deler: we leveren kwalitatief hoogwaardig werk en werken met de beste materialen

Huisschilder voor bedrijven en particulieren

Als binnenschilder verzorgen we het schuren, schilderen en afwerken van alle mogelijke binnenhuisprojecten. We schilderen deuren, kozijnen, plinten en andere voorkomende objecten. Daarbij gaan we grondig te werk: eerst schuren we alles wat los zit kaal. Daarna brengen we een grondlaag en een laklaag aan. Waar nodig brengen we nog extra lagen aan zodat uw deuren en kozijnen weer jaren tegen een stootje kunnen. Natuurlijk maken we gebruik van hoogwaardige materialen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
Dankzij onze beproefde werkwijze komen bestaande klanten ook weer bij ons terug voor andere schilder- en behangwerkzaamheden. We mogen ons dus met recht ‘huisschilder noemen’.

Buitenschilder in Nunspeet en omgeving

Van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar verzorgen we buitenschilderwerk. Zo schilderen we buitendeuren, buitenkozijnen, garages, dakgoten, schuttingen en andere buitenobjecten. Omdat buitenobjecten en buitendeuren veel te lijden hebben als gevolg van de weersomstandigheden, gebruiken we alleen bewezen materialen. Onze specialistische grondverven en lakken zorgen ervoor dat uw huis er prachtig uitziet en zeker 5 jaar onderhoudsvrij is. We zetten zelfs alles op alles om te zorgen dat we voorlopig niet meer naar uw buitenschilderwerk hoeven te kijken. Natuurlijk hebben we over het weer en over de invloed van weer en wind op úw huis niets te zeggen. Daarom bekijken we per situatie welke oplossing het meest geschikt is en met welke materialen we kunnen voorkomen dat u zo weer een buitenschilder nodig hebt.

Huisschilder of buitenschilder nodig?

Woont u op de Veluwe en bent u op zoek naar een huisschilder of buitenschilder? Dan zetten wij graag onze kennis en ervaring in om van uw schilderproject een succes te maken. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat!