Menu

Glaszetter voor alle soorten beglazingen

Overal sneuvelt wel eens een ruit en iedereen heeft wel eens glas nodig. Is er een bal door een ruit is gegaan of een glaasje in een binnendeur gesneuveld? Of hebt u glas nodig voor een nieuw kozijn? Wij beschikken over de kennis en materialen om u snel en vakkundig te helpen.

Glaszetter in regio Nunspeet

Niet iedereen kan glas zetten: om glas te zetten zijn namelijk  niet alleen de juiste materialen nodig, ook kennis is een vereiste. Grote glaspanelen kunnen bovendien een gevaar voor uw veiligheid vormen. We raden u daarom aan om kapotte ruiten te laten vervangen en nieuwe beglazingen te laten plaatsen door een professionele glaszetter.
In dat geval hebben we ook goed nieuws voor u: als glaszetter in Nunspeet zijn we actief in de brede regio. We zetten glas bij particulieren, overheidsgebouwen en bedrijven in Nunspeet, Elspeet, Harderwijk en elders op de Veluwe.

We kunnen glas op maat voor u regelen. Wanneer u zelf al over glas beschikt, zullen we het snel en vakkundig voor u plaatsen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wat het kost om u glas te plaatsen? Bel dan 06 341 941 31 of stuur een e-mail!