Menu

Behangen van huizen, bedrijfspanden en projecten

Behangen is een specialistische bezigheid. Uw behang moet immers niet alleen recht zitten, u moet ook voorkomen dat het behang “wijkt” en dat de onderlaag door het behang schijnt. En als u kiest voor een patroon, moeten de banen natuurlijk naadloos op elkaar aansluiten. Hoe krijgt u dat voor elkaar? Besteed het uit!

Ruime ervaring op het gebied van behangen

Wij hebben ruime ervaring als het gaat om behangen. Jaarlijks behangen we kamers in huizen en kantoren. Ook voor projecten, zoals nieuwe winkelpanden of grote bedrijfsruimten, draaien we onze hand niet om. Afhankelijk van de deadline en de omvang van het project zetten we één of meerdere professionele behangers in. Natuurlijk maken we alleen gebruik van de beste materialen, zodat uw behang jaren mee kan.

Scan, saus en lak

Wanneer u duurzaam behang wilt hebben en wilt voorkomen dat u iedere keer grote investeringen in behang moet doen, raden wij u aan om te kiezen voor scan. Daarbij brengt u eerst een glasvezellaag op de muur aan, waarna u deze in uw eigen kleuren overschildert. Natuurlijk kunnen wij ook het behangen en schilderen voor u verzorgen, zodat u er geen omkijken naar hebt.
Wilt u uw behang beschermen tegen vlekken? Kies dan voor een lak over het behang, Zodat zelfs niet-afwasbaar behang afwasbaar wordt. We adviseren en helpen u deskundig om de juiste oplossing te vinden…

Behanger nodig? Bel ons!

Wilt u weten welk behang het meest geschikt is? Of twijfelt u tussen scan en behang? Laat u deskundig door ons adviseren. We geven u graag vrijblijvend advies op maat!
Aarzel niet om ons te bellen of te mailen!